Geert zingt over de liefde

Geert Jansen

Geert Jansen, welke inwoner van Mariaheide kent hem eigenlijk niet?
De roots van de sympathieke eigenaar van bouwbedrijf Jabro liggen in Keldonk maar hij woont al jaren aan de Duifhuizerweg. Enkele jaren geleden was Geert prins van de Heikrikkels en hij trad ook diverse keren op tijdens de Bonte Avonden.
Geert komt uit een groot, muzikaal gezin en hij zong met zijn broers al eens a capella tijdens het Erpse Lost in Music en ook in Keldonk traden zij als familiekoor op tijdens het eeuwfeest.
Geert vindt het leuk om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. “Ik vind het leuk om een korte tijd intensief met iets bezig zijn en dan weer even gas terug te nemen. Ik zal ook nooit lid worden van een koor of zo. Dat is niks voor mij, ik wil steeds iets anders.”
Tijdens Sing Swing brengt Geert een vrij onbekend nummer van Engelbert Humperdinck. Geert: ”Ik kende het nummer zelf ook niet, maar het is een heel mooi liefdesnummer.”
Jansen vindt het prachtig om als solist op te treden en voor hem is Sing Swing geslaagd als het ‘een gezellige avond is met afwisseling, sfeer en leuke optredens’.