Goodbye comfortzone, hello 80s

Nicole en Ingrid

De zingende nichtjes Nicole en Ingrid de Wit traden al eens samen op tijdens de Bonte Avond dus toen ze gevraagd werden om een duo-optreden te verzorgen hoefden ze niet lang na te denken. Ervaring hebben de twee zangeressen genoeg: Nicole kennen we als zangeres van de voormalige Heise rockband De Heikels en Ingrid zingt bij zangkoor Spirit. Bovendien hebben ze beiden meegedaan met de Vorstenbossche (Nicole) en Erpse (Ingrid) editie van Sing Swing. Ingrid: ”Het is echt een heel verschil tussen Lost in Music in Erp of het Heise Sing Swing: In Erp moet je auditie doen en in Mariaheide word je gevraagd. Ik heb Erp dit jaar dus maar laten schieten.”
Shiatsu masseur Ingrid en onderzoeker Nicole vinden het fantastisch dat er een heuse zangcoach wordt ingevlogen en zij noemen deze begeleiding ‘leuk en heel welkom’.
Er zal nog flink geoefend moeten worden, want het jaren ’80 popnummer dat de dames gaan zingen is voor beiden echt een flinke stap buiten de comfortzone. Nicole: ”Ik hou zelf toch meer van rock, maar we gaan er hoe dan ook een mooie show van maken.” “Met lekker foute kostuums en een over the top dansje.” Voegt Ingrid eraan toe.
“Wanneer Sing Swing geslaagd is? Als we samen werken naar een leuk, ontspannen optreden en er zelf ook lekker van kunnen genieten.”