Spontane presentator voor Sing Swing

Dirk Meijer

“Ik hou wel van muziek, hardrock zoals ACDC en Metallica, maar zelf ben ik echt niet muzikaal. Ik moet het vooral van mijn vlotte babbel hebben.” Dus is de presentatie van Sing Swing in goede handen bij Dirk Meijer. Presenteren is Dirk niet vreemd, want hij is spreekstalmeester bij recepties van de Heikrikkels en nam ook de presentatie van de tonpraatavond en de pubkwis bij D’n Brouwer voor zijn rekening.
Dirk vindt het een hele eer dat hij de Sing Swingoptredens aan elkaar mag praten en hij vindt het mooi om te zien waar een klein dorp groot in kan zijn. “Je ziet het bij Rock am Ringoven, bij de Bonte Avonden en bij Sing Swing. Het muziekniveau is erg hoog.”
Ex-Heikrikkelprins Dirk (34) is getrouwd met Anne en is de trotse vader van Suus en Saar en in het dagelijks leven is hij actief als wijkagent en ME-er in Schijndel en Sint Oedenrode.
Meijer moet nog beginnen met zijn voorbereidingen en hij is van plan om hiervoor de oefenavonden te bezoeken om de artiesten wat beter te leren kennen. “Maar ik ga niet alles tot in de puntjes opschrijven, want ik ben meer een spontane presentator. Bij de carnavalsclub werkt dat ook prima.”