Maak kennis met Astrid Rijkers

29 augustus, 2019

Sing Swing Mariaheide

Nieuws

0

Kennen jullie haar nog?! In 2016 stapte Astrid met knikkende knieën op het Sing Swing podium, maar met een brede glimlach er weer vanaf.

Editie 2016 was meer dan goed bevallen. Met een jazz-nummer wist zij de zaal te overdonderen en stralend verliet zij het podium. Niet alleen het optreden zelf, maar ook achter de coulissen maakt het evenement voor Astrid zo leuk. “Het is ontzettend gezellig en iedereen moedigt elkaar aan.”

Bij het zien van de artiestenoproep voor Sing Swing 2019 hoefde Astrid dan ook niet lang te twijfelen. Aan zo’n fantastisch evenement wil ze nog wel een keer deelnemen. De big band maakt Sing Swing voor haar speciaal. De energie en het gevoel wat zo’n band met zich meebrengt maakt het optreden compleet.

De verwachtingen van Astrid liggen deze keer wel wat hoger. “In 2016 kon alles meevallen, nu zou het eigenlijk alleen maar tegen kunnen vallen”. Maar dit bedoelt ze juist positief. Het was de vorige keer zo leuk, dat Astrid verwacht dat het deze keer ook weer zo wordt. Ze beleeft het Sing Swing avontuur nu al met volle teugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *