Maak kennis met Dirk Hoevenaars

Tussen alle muzikale geluiden mag een stem op het podium natuurlijk niet ontbreken, die van de presenator. Dirk Hoevenaars gaat deze belangrijke rol op zich nemen tijdens de komende editie van Sing Swing 2019.

 Sinds zijn terugkeer in Mariaheide in januari 2018 wilde Dirk graag betrokken zijn bij een van de dorpse activiteiten. Aangezien hij zich dagelijks bezig houdt met communicatie en marketing paste een plek in het bestuur als communicatieverantwoordelijke dan ook perfect bij deze muziekliefhebber. De rol van presentator was daarnaast nog vacant. Zijn ervaringen als presentator bij Oldies Back on Stage en zijn vroegere carrière als diskjockey maakte hem daarvoor ook een geschikte kandidaat. Een mooie kans om te re-integreren in zijn geboortedorp!

Dirk heeft ontzettend veel zin in Sing Swing Mariaheide en verwacht dat het een zeer muzikale en gevarieerde avond gaat worden. Zelf heeft hij een erg brede muzieksmaak. Van Rock tot R&B en van Nederpop tot 70’s, hij kan van alles genieten. Een vertolking van Lying Eyes van The Eagles zou zijn avond compleet maken, maar of dat zal gebeuren is zelfs voor hem nog een verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *