Maak kennis met Ellen Schepens

25 september, 2019

Sing Swing Mariaheide

Nieuws

0

De volgende artieste die op het Sing Swing podium zal verschijnen is soliste Ellen Schepens.

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Ellen. Al van jongs af aan maakte ze op allerlei manieren muziek en dit heeft zich ontwikkelt tot haar grootste hobby. Menigeen zal haar al eens gezien hebben bij de Bonte Avond of d’n Brouwer of misschien heb je wel een van haar CD’s in de kast liggen welke ze in 2005 en afgelopen jaar voor het goede doel heeft opgenomen.

Het is niet de eerste keer dat Ellen tijdens Sing Swing op het podium staat. Hoewel ze de eerste editie al pratend de avond doorbracht als presentatrice, haalde ze in de 2e editie een paar keer flink uit met het lied Oh so Quiet van Björk.

Deze 3e editie zal minder ‘stil’ verlopen. Ze zal een totaal ander nummer ten gehore brengen vol energie en met een hoog swing-gehalte. “Het nummer past bij mijn muzieksmaak, maar is zangtechnisch nog een hele uitdaging.” vertelt Ellen. Met name de bigband maakt dit evenement speciaal voor Ellen. Het is uniek om met een groot orkest op het podium te mogen staan en zo’n kans wil ze niet laten schieten!

 

Comments are closed.