Maak kennis met Jerrie Immers

27 september, 2019

Sing Swing Mariaheide

Nieuws

0

Jerrie is een befaamd zanger en gitarist in de regio. Het begon allemaal met de band Brainstorm waar hij basgitarist en zanger was. Daarna speelde hij o.a. nog bij SpokterDoc en nu speelt hij op regionale festivals en kroegen pop/rock covers bij Van Gilsing.

Mocht je in 2016 naar Sing Swing zijn geweest dan is Jerrie geen onbekende artiest meer voor je. Met het volksnummer ‘Hee gaode mee’ van Gerard van de Maasakkers zorgde hij voor een Brabants sfeertje in de zaal.

Jerrie is een rocker in hart en nieren. Het liefst luister hij naar rock uit de jaren 70-80 zoals Status Quo. Deze rasechte Heise mag dan wel in Veghel wonen, Jerrie is niet weg te houden uit zijn vertrouwde dorpje. Het liefste drinkt hij gewoon ’n pilske bij d’n Brouwer of viert hij Carnaval in de Krikkelstal.

“De Hei zit in m’n hart”.

De unieke beleving van de begeleiding van het orkest gaf voor Jerrie de doorslag om ook dit jaar weer mee te doen met Sing Swing. Hoewel de muziek die Jerrie gaat vertolken hem wel ligt zit er zeker ook een uitdaging in dit optreden. De voorbereiding is dan ook in volle gang zodat hij op tijd de tekst in zijn hoofd heeft zitten, de timing beheerst en zijn stem heeft gesmeerd. Nog een paar weken en dan kun je zien hoe Jerrie het podium eigen maakt.

Nog geen kaartje? Wacht niet te lang, er zijn er nog maar een paar te koop!

Comments are closed.