Maak kennis met Maud Verstraten

Tijdens de vorige editie van Sing Swing Mariaheide was het zo gezellig dat Maud zich direct aanmeldde bij het zien van de artiestenoproep. In 2016 liet zij met Beyond the Veil van Lindsey Stirling horen en zien dat vioolspelen helemaal niet saai en oubollig is. Voor degene die het gemist hebben doet ze dat dit jaar nog eens over.

Momenteel studeert Maud voor specialist mode en maatkleding in Eindhoven en woont ze bij haar ouders in Mariaheide. Ruim 13 jaar geleden begon haar muziek carrière. Het liefst was de nu 19e jarige Maud op haar 3e al viool gaan spelen, maar helaas moest ze nog een paar jaar wachten. Dagelijks speelt Maud op de door haar idool gesigneerde viool. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij een nummer van idool Taylor Davis gaat vertolken.

Voor Sing Swing zal ze daarnaast ook nog een nummer uitvoeren wat buiten haar straatje ligt. Toch zit het met de zenuwen nu nog goed bij Maud; “Die zullen op de dag zelf nog wel komen”. Zolang het optreden goed gaat en het publiek en zijzelf enthousiast zijn kan haar avond niet meer stuk.

 

 

Comments are closed.