Maak kennis met Neeltje van Doore

3 september, 2019

Sing Swing Mariaheide

Nieuws

0

Deze keer een introductie in de categorie ‘achter de schermen’.

 

Neeltje van Doore.

 

Als zangcoach laat zij de solisten het beste uit zichzelf halen. In Gemert heeft Neeltje samen met haar partner een muziekstudio waar zij leerlingen instrumentaal (gitaar) en vocaal opleiden. Daarnaast is Neeltje actief bij vele lokale muziek evenementen en treedt ze zelf regelmatig op bij een dinershow. Meewerken aan projecten, zoals Sing Swing is wat Neeltje met veel plezier doet.

Hoe ze bij Sing Swing terecht is gekomen?  6 jaar geleden, bij de 1e editie, schakelde de organisatie haar hulp in als extraatje voor de solisten. Sindsdien is Neeltje verbonden gebleven bij de opvolgende edities.

De artiesten waren en zijn erg enthousiast. Met haar tips weet ze altijd wel weer de performance net wat beter te maken of de artiest een beter gevoel te geven. Menig Sing Swing-artiest zal stik nerveus zijn en opgelucht wanneer ze het podium mogen verlaten. Neeltje hoopt dat ze juist met een lach het podium verlaten en na het optreden zeggen ‘ik wil nog een keer!’ Hoe ervaren of getalenteerd ook, ieder zal op zijn eigen manier groeien door dit evenement, aldus Neeltje.

Neeltje weet natuurlijk welke nummers er op 25 en 26 oktober in het programma zitten: “en dat is veelbelovend!”. Er is toch wel 1 nummer in het bijzonder waar ze naar uitkijkt.. Ze weet hoe moeilijk dit in elkaar zit qua partijen en verwacht van het orkest dan ook een muzikaal hoogstandje.

Wordt jij nu ook nieuwsgierig? Zorg dan dat je erbij bent op 25 of 26 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *