Maak kennis met Sisters of Swing

Ilse, Tanja, Ingrid en Sandra vormen samen de Sisters of Swing. Dat de zussen Hermes en de Wit kunnen zingen hebben ze al vaker bewezen. De spetterende ABBA-medley tijdens de bonte avond in 2017 was daar een mooi voorbeeld van.

Allemaal zijn ze met muziek opgevoed. Thuis muziek maken en samen zingen was bij beide families regelmatig orde van de dag. Hoewel ze niet altijd samen op het podium staan, hebben ze alles bij elkaar opgeteld podiumervaring genoeg. Optreden op elkaars bruiloften, Lost in Music in Erp, pronkzittingen, noem het maar op. Het was Tanja die werd benaderd door de organisatie met de vraag of ze bij Sing Swing op wilde treden. Dat wilde ze wel, maar dan het liefst samen met ‘de meiden’. En zo geschiede.

Ingrid kun je nog kennen van de vorige Sing Swing edities. Voor Ilse, Tanja en Sandra is dit hun Sing-Swing-debuut. Ze vinden het alle vier ontzettend gaaf om begeleid te worden door een orkest. Het goed gevulde podium zorgt ook dat de zenuwen wat minder zijn dan bij een optreden met een band. Het doel van de sisters is om iedereen zover te krijgen dat ze meezingen. Het nummer is aanstekelijk en voor iedereen herkenbaar, dat kan niet anders.

Het uitkiezen van een nummer was echter nog niet zo makkelijk. “Iedereen heeft z’n eigen smaak, maar uiteindelijk waren we het er wel over eens” legt Ilse uit. Met nog een paar weken te gaan wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het optreden.  De outfit is bijna klaar en aan de dansjes wordt nog hard gewerkt. Benieuwd naar het eindresultaat? Zorg dan dat je erbij bent op 25 en 26 oktober.

 

 

 

Comments are closed.