Maak kennis met Stef de Laat

10 augustus, 2019

Sing Swing Mariaheide

Nieuws

0

Het is alweer bijna 6 jaar geleden dat deze rocker het publiek bespeelde met zijn gitaar tijdens de eerste editie van Sing Swing Mariaheide. Nu hoorde hij dat er weer artiesten gezocht werden voor editie 3 en daar had hij wel oren naar. Bescheiden als hij is gaf hij bij het bestuur aan dat het hem wel leuk leek, mocht er plek over zijn. “Natuurlijk is er plek voor zo’n talent!” was dan ook meteen de reactie. 

Stef is een ervaren muzikant. Hoewel hij inmiddels gestopt is bij zijn band, speelt en zingt hij nog regelmatig op feestjes of in zijn vrije tijd. Ook op vakantie neemt hij zijn gitaar mee. Dit zorgt direct voor contact met omstanders. Een mooie herinnering is de vakantie naar Frankrijk enkele jaren terug. Ook al was zijn uitspraak niet optimaal, iedereen zong mee toen hij in Frankrijk “Pour un flirt” begon te spelen. “Muzikanten trekken elkaar aan, je hebt direct contact”, dat maakt het voor Stef extra leuk om muziek te maken.

In het huis van Stef staan maar liefst 8 gitaren. Hij bespeelt ze allemaal maar heeft natuurlijk wel zijn favoriet. Ook dit jaar zal een van zijn parels hem vergezellen op het podium, maar er is meer… wat dat precies is kunt u 25 en 26 oktober zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *